Jezevec na zelenině recept

Top Recepty, Jiné maso

Suroviny na recept

Kořenová zelenina
cibule
česnek
sůl
cukr
olej
jezevčí maso
špek
koření na divočinu

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme zeleninu a na plátky česnek.

  2. Vše dusíme na závěr dáme 4 kostky cukru. Směs dáme na pekáč a na to položíme jezevčí maso prošpikované špekem, osolené a posypané kořením na divočinu.

  3. Uzavřeme druhým pekáčem a v troubě dusíme při 150°C cca 2 hodinky, pak pekáč otevřeme a pečeme ještě hodinku, můžeme i hodinu a půl (záleží na velikosti).

  4. Podáváme s bramborovým knedlíkem a zelí... BOHUŽEL NEMÁM FOTO NA TALÍŘKU, BYLO NÁS TADY HODNĚ A FOTIT JSEM NESTÍHALA


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!