Králičie ragú so šampiňónmi recept

Top Recepty, Jiné maso

Suroviny na recept

500 g králičiho masa
200 g králičích jater
200 g malých žampiónů
40 g masla
200 ml brandy
1 - 2 lžice oleje
1 cibule
tymian
zelená petrželová nať
sůl
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na panvici rozpálime maslo a olej, krátko opražíme pečienku, osolíme, okoreníme a odložíme na teplé miesto.

  2. Potom vložíme do panvice králičie mäso a krátko opečieme z oboch strán. Vyberieme a dáme na teplé miesto.

  3. Šampiňóny a cibuľu spolu opečieme, okoreníme, pokvapkáme brandy, pridáme mäso a spolu prehrejeme.

  4. Podávame s varenými zemiakmi alebo s bagetou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!