Marinované vepřové nudličky recept

Top Recepty, Minutky

Suroviny na recept

400 g vepřového masa (krkovička, plecko)
3 stroužky česneku
2 dl piva
sůl
pepř
hořčice
hladká mouka
olej (na pánev)

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso nakrájíme na nudličky, které osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a utřeným česnekem.

  2. Dáme do lednice třeba i na několik dní, masu to neublíží, spíše naopak, den před vařením maso zalijeme pivem.

  3. Na rozpálené pánvi na oleji maso zprudka opečeme doměkka, maličko poprášíme hladkou moukou a promícháme, zahustíme tak výpek.

  4. Jako přílohu jsem zvolila pečené brambory v troubě a dušenou zeleninu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!