Maskovaný pangas recept

Top Recepty, Pro začátečníky

Suroviny na recept

1 plát pangase
1/2 pórku
2 stroužky česneku
3 vejce
100 g tvrdého sýra
1 paprika (byla zelená)
pažitka
olivový olej
sůl",

Postup přípravy receptu

  1. Do pánve na olivový olej dáme orestovat pórek, nakrájený na půlkolečka a česnek na plátky, necháme zasmažit a pak přidáme papriku nakrájenou na malé kousky.

  2. Pangase si omyjeme, necháme okapat, nakrájíme na čtverečky a v mističce prosolíme, až si chvilku odpočine, tak ho přidáme na pánev a restujeme všechno dohromady, až je pangas měkoučký.

  3. Pak přilijeme vejce, které prošleháme a přidáme k němu polovinu strouhaného sýra, za stálého míchání necháme ztuhnout.

  4. Při servírování ještě pangase posypeme zbylým strouhaným sýrem a posypeme pažitkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!