Maso s Moravankou recept

Top Recepty, Vepřové maso

Suroviny na recept

4 plátky vepřového masa
1 Moravanka
1 cibule
sůl
pepř
mletá paprika
2 stroužky česneku
olej
1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu

  1. Na pánev nalijeme olej, po rozehřátí krátce orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku.

  2. Poté vložíme maso pokrájené na kostky, posypeme mletou paprikou, solí, pepřem a osmahneme.

  3. Pak do masa přidáme pokrájenou zeleninu z Moravanky včetně nálevu, dle potřeby přidáme ještě trochu vody a povaříme.

  4. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a zaprášíme lžící mouky. Podáváme s chlebem nebo s opečenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!