Medailonky na fazolkovo-pórkovém lůžku recept
Top Recepty, Vepřové masoSuroviny na recept
- medailonky z vepřové panenky
- sůl
- pepř
- olivový olej
- mrazené fazolové lusky
- pórek
- worcester
Postup Medailonky na fazolkovo-pórkovém lůžku
Postup přípravy receptu
-
Medailonky osolíme, opepříme, potřeme olivovým olejem. Necháme asi dvě hodiny uležet při pokojové teplotě. V pánvi rozehřejeme olivový olej, medailonky na ní zprudka opečeme z obou stran, takto opečené medailonky zabalíme do alobalu, vložíme do vyhřáté trouby na 200 st. na 10 minut.
Na pánev do výpeku vsypeme fazolky a na silná kolečka nakrájený pórek, můžeme přilít trochu oleje. Zeleninu osolíme, opepříme, ochutíme worcestrem, restujeme do změknutí (na chvilku můžeme pánev přikrýt pokličkou).
Na talíř dáme zeleninovou směs, na kterou položíme medailonky.