Ovesná kaše (Dělená strava podle LK - Kytky+ovoce) recept

Top Recepty, Sladká jídla

Suroviny na recept

čtvrt sáčku ovesných vloček
špetka soli
med
skořice
sójové mléko Zajíc
strouhané jablko
rozinky

Postup přípravy receptu

  1. Vločky na 15 minut nechám nabobtnat v takovém množství vody, aby byly ponořené. Přidám špetku soli a vařím je za stálého míchání. Když je nechám předem nabobtnat, jsou za 10 minut měkké. Přisladím medem, ochutím skořicí, přidám lžíci sójového mléka. (Pokud zamíchám strouhané jablko a rozinky, patří kaše do kytek a ovoce. Když jablko a rozinky nepřidám, můžu ji jíst i v den kytky a zelenina.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!