Pangas v marinádě recept

Top Recepty, Ryby

Suroviny na recept

500 g pangasia
Marináda:
2 polévkové lžíce tatarské omáčky
1 polévková lžíce hořčice s feferóny
1 polévková lžíce solamylu
50 ml piva
1 velký stroužek česneku prolisovaný
1/2 kávové lžičky citrónové šťávy
špetku mletý kmín
špetku mletý pepř
1 kávová lžička sůl
na obalení:
3 polévkové lžíce hladké mouky
1 KL grilovacího koření

Postup přípravy receptu

  1. Maso osušíme a namáčíme do marinády, kterou jsme si smíchali z uvedených surovin.

  2. Dáme do misky a přikryté necháme nejméně 2 hodiny uležet v chladnu.

  3. Potom maso obalíme v mouce s grilovacím kořením a na rozpáleném oleji opečeme. Z řízků ubrouskem odsajeme olej.

  4. Podáváme s bramborovou kaší a oblohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!