Pangas v marinádě recept
Top Recepty, RybySuroviny na recept
- 500 g pangasia
- Marináda:
- 2 polévkové lžíce tatarské omáčky
- 1 polévková lžíce hořčice s feferóny
- 1 polévková lžíce solamylu
- 50 ml piva
- 1 velký stroužek česneku prolisovaný
- 1/2 kávové lžičky citrónové šťávy
- špetku mletý kmín
- špetku mletý pepř
- 1 kávová lžička sůl
- na obalení:
- 3 polévkové lžíce hladké mouky
- 1 KL grilovacího koření
Postup Pangas v marinádě
Postup přípravy receptu
-
Maso osušíme a namáčíme do marinády, kterou jsme si smíchali z uvedených surovin.
Dáme do misky a přikryté necháme nejméně 2 hodiny uležet v chladnu.
Potom maso obalíme v mouce s grilovacím kořením a na rozpáleném oleji opečeme. Z řízků ubrouskem odsajeme olej.
Podáváme s bramborovou kaší a oblohou.