Plněný vepřový bůček recept
Top Recepty, Vepřové masoSuroviny na recept
- 400 g bůčku
- kmín
- sůl
- náplň:
- 30 g másla
- 2 rohlíky (80 g)
- 20 g strouhanky
- 1 vejce
- 1 dl mléka
- sůl
- petrželová nať
Postup Plněný vepřový bůček
Postup přípravy receptu
-
Maslo vymiešame so žĺtkom, trochou soli a petržlenovou vňaťou. Pridáme pokrájané rožky, ktoré sme namočili v mlieku. Nakoniec pridáme strúhanku a sneh z bielka. Všetko spolu premiešame.
Bočik rozrežeme od stredu ku krajom, tak aby vzniklo vrecko. Osolíme ho, naplníme plnkou, zašijeme. Vrch bočika posypeme rascou, podlejeme horúcou vodou a upečieme dočervena.