Plněný vepřový bůček recept

Top Recepty, Vepřové maso

Suroviny na recept

400 g bůčku
kmín
sůl
náplň:
30 g másla
2 rohlíky (80 g)
20 g strouhanky
1 vejce
1 dl mléka
sůl
petrželová nať

Postup přípravy receptu

  1. Maslo vymiešame so žĺtkom, trochou soli a petržlenovou vňaťou. Pridáme pokrájané rožky, ktoré sme namočili v mlieku. Nakoniec pridáme strúhanku a sneh z bielka. Všetko spolu premiešame.

  2. Bočik rozrežeme od stredu ku krajom, tak aby vzniklo vrecko. Osolíme ho, naplníme plnkou, zašijeme. Vrch bočika posypeme rascou, podlejeme horúcou vodou a upečieme dočervena.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!