Rizoto s hříbky recept

Top Recepty, Houby

Suroviny na recept

rýže
300 g vepřové maso
1,5 lžíce vegety
sůl
pepř
150 g hříbků

Postup přípravy receptu

  1. Dáme si do hrnce vařit rýži do které přidáme sůl a vegetu. Mezitím si nakrájíme na nudličky maso a orestujeme na rozpáleném tuku na pánvi.

  2. Maso osolíme, opepříme a podlijeme trochou vody. Dusíme asi 15 minut pod pokličkou.

  3. Asi po 15 minutách přidáme nadrobno nakrájené hříbky a dusíme dokud není hotová rýže.

  4. Hotovou rýži scedíme, prolijeme vodou a přidáme rovnou na pánev. Promícháme, přikryjeme pokličkou a necháme prohřát. Na talíři můžeme posypat strouhaným sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!