Selský hrnec recept

Top Recepty, Pomalý hrnec

Suroviny na recept

2 cibule
4 stroužky česneku
4 mrkve
10 brambor
asi 10 dkg celeru
vepřové žebro
hovězí maso
hovězí kost
sůl
bobkový list
nové koření
pepř
rozmarýn
zázvor

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli, celer a brambory nakrájíme na kostky, česnek na plátky, mrkev na kolečka. Maso předem osmahneme na pánvi.

  2. Do nádoby PH dáme na dno směs zeleniny, osolíme, navrch přidáme maso a směs koření v nerezovém sítku. Zalijeme vodou do výše zeleniny. Pomalíme 4 hodiny na high.

  3. Uvařené maso obereme z kostí a smícháme se zeleninou. Můžeme podávat jako hlavní jídlo s chlebem. Pokud přidáme více vody, máme výbornou polévku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!