Vepřová roládka na fenyklu recept

Top Recepty, Vepřové maso

Suroviny na recept

vepřový váleček
5 plátků šunky
3 plátky sýru (Gouda)
150 g fenyklu
1 menší cibule
1 lžíce dijonské hořčice
koření čubrica (a pod)
3 lžíce sádla
1 lžička hladké mouky
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Váleček masa rozřízneme na plát, naklepeme, osolíme, pomažeme hořčicí, položíme plátky šunky a sýru, zabalíme a převážeme nití.

  2. Do tlakového hrnce dáme sádlo, orestujeme nakrájenou cibuli a nakrájený fenykl, vložíme roládku, ze všech stran opečeme, zalijeme asi 2 dcl vody, přidáme koření, hrnec uzavřeme a dusíme 30min. Podle potřeby zahustíme hladkou moukou, rozmíchanou ve vodě.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!