Americký hedvábný chléb;70% hydratace recept

Top Recepty, Domácí pekárna

Suroviny na recept

450 g Hladké mouky
215 g Mléka
80 g Vody
60 g Nesoleného másla
7 g Sušeného droždí (1 pytlíček)
20 g cukru
9 g soli
Pekařská procenta:
Hladká mouka 100%
Mléko 47%
Voda 17%
Nesolené máslo 13%
Sušené droždí 1%
Cukr 4%
Sůl 2%

Postup přípravy receptu

  1. Ingredience si odvážíme a vložíme do pekárny. Droždí nasypeme buďto do přihrádky na droždí nebo k ostatním ingrediencím.

  2. Pekárnu si nastavíme na program základní rychlý;malý bochník;a světlá kůrka. Po skončení programu bochník vyklepeme a necháme jej vychladnout na mřížce.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!