Bavorské knedlíky II recept

Top Recepty, Přílohy

Suroviny na recept

4 rohlíky (polotvrdé)
1 cibule (menší)
5 dkg másla
10 lžic mléka
2 žloutky
2 hrsti hrubé mouky
2 hrsti strouhanky
sůl
petržel
pórek
pažitka

Postup přípravy receptu

  1. Rohlíky nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme na drobno a osmažíme na másle. Necháme vychladnout. Na rohlíky dáme žloutky rozmíchané v mléce, osmaženou cibulku, mouku, strouhanku, trochu soli. Přidala jsem nakrájený pórek. Vymícháme těsto, vlhkýma rukama tvoříme knedlíky, vkládáme do vařící vody a vaříme asi 5 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!