Boloňské filé k těstovinám recept

Top Recepty, Těstoviny

Suroviny na recept

1 kg aljašské tresky
1 konzerva loupaných rajčat (400 g)
1 sklenice boloňské omáčky (350 g)
1 cibule
sůl
pepř
sušený česnek
1/2 lžičky Worcesterove omacky
uvařené těstoviny

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme a zpěníme na oleji, přidáme nasekaná rajčata i s nálevem a boloňskou omáčkou.

  2. Na mírném ohni necháme vařit a nakrájíme si filé na nudličky.

  3. Nakrájené filé vložíme do omáčky a asi 30 minut vaříme.

  4. Potom dochutíme worcestrem, solí, pepřem a česnekem ten je nejlépe použít sušený v mlýnku - je voňavý a nepřerazí nám chuť ryb.

  5. Kdo má rád omáčky k těstovinám ostřejší tak může přidat čili.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!