Boloňské filé k těstovinám recept
Top Recepty, TěstovinySuroviny na recept
- 1 kg aljašské tresky
- 1 konzerva loupaných rajčat (400 g)
- 1 sklenice boloňské omáčky (350 g)
- 1 cibule
- sůl
- pepř
- sušený česnek
- 1/2 lžičky Worcesterove omacky
- uvařené těstoviny
Postup Boloňské filé k těstovinám
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme a zpěníme na oleji, přidáme nasekaná rajčata i s nálevem a boloňskou omáčkou.
Na mírném ohni necháme vařit a nakrájíme si filé na nudličky.
Nakrájené filé vložíme do omáčky a asi 30 minut vaříme.
Potom dochutíme worcestrem, solí, pepřem a česnekem ten je nejlépe použít sušený v mlýnku - je voňavý a nepřerazí nám chuť ryb.
Kdo má rád omáčky k těstovinám ostřejší tak může přidat čili.