Buřtguláš samotáře Rermora recept
Top Recepty, Pro začátečníkySuroviny na recept
- 3 ks špekáčků (z Globusu)
- 5 ks brambor (středních)
- 2 ks cibule (větší)
- sůl
- 2 PL kečupu
- 5 stroužků česneku
- majoránka
- sušená paprika
- pepř
- kmín
- 1 PL sádla
Postup Buřtguláš samotáře Rermora
Postup přípravy receptu
-
Cibulku středně nakrájenou zpěníme na sádle.
Přidáme nakrájené špekáčky a osmahneme je.
Přisypeme cca 2 polévkové lžíce papriky a vše promícháme.
Přilijeme trošku horké vody z konvice. Zamícháme.
Po minutě přidáme na kostky nakrájené brambory a zalijeme vše horkou vodou po vrch. Opět promícháme a osolíme.
Přidáme prolisovaný česnek + trochu majoránky + 2 polévkové lžíce kečupu + trošku kmínu a opět promícháme.
Dál vaříme až do změknutí brambor a případně zahustíme.