Frankfurtská hovězí pečeně recept

Top Recepty, Hovězí maso

Suroviny na recept

8 plátků zadního hovězího
1 velkou cibuli
sůl
mletou papriku
4 stroužky česneku
hladkou mouku
3 nožičky tenkých párků
olej

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, osolíme, poprášíme paprikou, potřeme rozdrceným česnekem a obalíme v hladké mouce.

  2. Na pánvi s olejem osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Cibuli přendáme do pekáče a na zbytku oleje opečeme plátky masa. Opečené maso i s olejem dáme k cibuli. Přidáme na tenká kolečka nakrájené párky, podlijeme vodou a dusíme v troubě do měkka.

  3. Během pečení podléváme vodou a obracíme. Šťávu můžeme dochutit solí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!