Gnocchi s mletým masem a zeleninou z jedné pánve recept

Top Recepty, Mleté maso

Suroviny na recept

300 g mletého vepřového masa
500 g chlazených gnocchi
1 cibule
2 stroužky česneku
paprika červená a žlutá
4-5 žampionů
olej
lžička mleté papriky
kmín
pepř
sůl
špetka kajenského pepře
pár lístků tymiánu

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno, zeleninu na proužky. Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, přisypeme papriku a maso. Opečeme ho a rozmělníme na kousky. Po opečení přihodíme koření, tymián a zeleninu.

  2. Malinko podlijeme vodou (vývar je lepší) a dusíme asi 8 -10 minut. Poté přisypeme neuvařené gnocchi a vaříme dalších asi 5 minut. Je li třeba, podlijeme ještě lehce vodou (vývarem), ne moc, tak, aby to vsákly noky a šťávy bylo tak akorát.

  3. Dochutíme a můžeme podávat. Je to rychlé a chutné.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!