Hodslavská řezanka recept

Top Recepty, Hovězí maso

Suroviny na recept

0,5 kg hovězího masa zadního
3 ks cibule
1 sklenice zeleninové směsi Moravanka
hrst sušených hub (nebo žampiony, hlíva)
vývar
2 lžíce rajského protlaku
2 ks bobkového listu
sůl
mletý pepř
sádlo

Postup přípravy receptu

  1. Na céčka nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném sádle, poté přidáme na nudličky nakrájené maso a zarestujeme. Až pustí šťávu, přidáme rajský protlak, opepříme a pod pokličkou za občasného podlévání vývarem dusíme do poloměkka.

  2. Přidáme houby, celou Moravanku a dusíme doměkka. Podáváme s malými bramboráčky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!