Hubeňourův Lunchburger recept
Top Recepty, OstatníSuroviny na recept
- konzerva Lunchmeatu
- 4 bulky
- Eidam
- ledový salát
- Vysočina /Poličan/slanina)
- máslo
- tavený sýr
- vejce
- chilli
- Dresing:
- cibule
- sterilovaná okurka
- hořčice
- kečup
- majonéza
Postup Hubeňourův Lunchburger
Postup přípravy receptu
-
Dressing: 2 průměrné sterilované okurky najemno nastrouháme do menší misky, přidáme polovinu nadrobno nakrájené cibule, 2 PL hořčice, 3 PL majonézy a kečupu. Vše promícháme.
Bulky přepůlíme a z každé strany lehce namažeme máslem a taveným sýrem a na každou stranu naneseme dressing. Na pánvi, bez oleje, lehce osmahneme salám, či slaninu. Osmažený jej pak poklademe na jednu polovinu bulky.
V pánvi osmažíme vejce, které nemusíme solit, ale jemně posypeme chilli. Takto upravené jej naaranžujeme na druhou polovinu bulky a poklademe, na plátky nakrájeným eidamem. Tuto polovinu můžeme dát na chvíli zapéct, jen aby se nám sýr roztavil.
Do pánve přilijeme trochu oleje a smažíme, na plátky nakrájená kolečka lunchmeatu. Ten potom položíme na zapečenou polovinu bulky, na kterou před tím dáme další dávku dressingu. Ten dáme i na osmažený lunchmeat. A teď už nám zbývá jen ledový salát, který přiložíme na, osmaženým salámem ozdobenou polovinu bulky. Obě takto připravené poloviny následně spojíme a vzápětí se můžeme pustit do jídla. Dobrou chuť!