Husokachní stehna s žampióny a nakládanou cibulkou recept

Top Recepty, Drůbeží maso

Suroviny na recept

3 huso kachní stehna
1 sklenička nakládaných cibulek ve sladkokyselém nálevu
hrst žampiónů nakrájených na plátky
Marináda:
3 polévkové lžíce medovo hořčicového dresinku
2 lžíce sójové omáčky
olivový olej
1 kávová lžička tymiánu (použila jsem sušený)
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Stehna omyjeme a naložíme do marinády. Marinujeme 1-2 hodiny.

  2. Na plech si rozložíme alobal, na který položíme stehno, zasypeme žampióny a nakládanou cibulkou. Zabalíme tak, aby nám při pečení nevytékala šťáva. Postup opakujeme u všech stehen.

  3. Balíčky dáme na plech, zalijeme vodou a pečeme 1 hodinu na 150 stupňů. Po hodině balíčky otevřeme a necháme dopéct do křupava.

  4. Podáváme se šťouchanými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!