Korejská omeleta recept
Top Recepty, PředkrmyPostup Korejská omeleta
Postup přípravy receptu
-
Jarní cibulku a mrkev nakrájíme na malé kousky. Vejce vyklepneme do misky, rozšleháme s mlékem, osolíme a opepříme. Pak přecedíme přes cedník a odstraníme tak zbytky nerozšlehaného bílku. Přisypeme nakrájenou zeleninu a zamícháme.
Pánev vymažeme olejem a nalijeme na ni asi 2/3 směsi. Počkáme, dokud vejce nezačnou tuhnout a opatrně začneme rolovat - viz foto. Omeletku posuneme k jedné straně pánve a do zbytku přilijeme další část vaječné směsi. Opět počkáme, až vejce zatuhnou, zarolujeme a nalijeme na pánev zbytek směsi. Smotáme a přendáme na talíř.
Hotovou omeletku nakrájíme na kolečka a podáváme.