Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku recept

Top Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny na recept

500 g kuřecí játra
2 vejce
150-200 ml mléka
1 velký brambor
cca 8-10 PL hladké mouky
3 stroužky česneku
peoř
majoránka
sůl
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Játra - pečienku umyjeme, osušíme. Obaľujeme v múke, potom namáčame v cestíčku, ktoré získame: Zemiak na jemno nastrúhame, zmiešame s múkou, mliekom, vajíčkami, osolíme, okoreníme majoránkou a korením, pretlačíme cesnak. Hustota - asi ako lievance, alebo hustejšie od palacinkového.

  2. Smažíme pozvoľna vo vyššej vrstve oleja.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!