Kuřecí maso s červenou řepou recept

Top Recepty, Drůbeží maso

Suroviny na recept

3 středně velké červené řepy
600 g kuřecích prsíček
1 cibule
3 lžíce rajčatového protlaku
1 lžíce mleté papriky
3 snítky tymiánu nebo majoránky
pepř
sůl
olej
vývar alebo voda

Postup přípravy receptu

  1. Cviklu uvaríme, ošúpeme a nakrájame na malé kocky.

  2. Na oleji krátko orestujeme narezanú cibuľu, pridáme na rezance narezané mäso a restujeme.

  3. Pridáme pretlak, papriku, tymián, čierne korenie, soľ a premiešame. Zalejeme vývarom alebo vodou a dusíme, kým mäso nie je mäkké.

  4. Vyberieme vetvičky tymiánu, vložíme nakrájanú cviklu a ešte 5 min spolu povaríme. Podávame s chlebom.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!