Náš segedínský guláš recept

Top Recepty, Vepřové maso

Suroviny na recept

1 kg kyselého zelí
1/2 kg vepřové kotlety (jím jenom libové maso)
2 Masoxy
mletá paprika
nové koření
bobkový list
kmín
sůl
2 lžíce sladké smetany
cibule
česnek
mouka

Postup přípravy receptu

  1. Zelí scedíme, necháme okapat a pokud je dlouhé, tak ho překrájíme.

  2. Nakrájíme cibuli,necháme orestovat a přidáme maso nakrájené na kostičky.

  3. Podlijeme vodou a necháme dustit.

  4. Když je maso měkké, dolijeme vodu a přidáme zelí, koření, papriku a Masox.

  5. Povaříme a až je zelí měkké, přidáme trošičku sladké smetany na zjemnění a zahustíme (já zahušťuji vodou s moukou).


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!