Ovocný dort motýl recept

Top Recepty, Zdobení

Suroviny na recept

Kulatý piškotový korpus: (nebo forma motýla:)
6 vajec
6 lžic moučkového cukru
6 lžic polohrubé mouky
(1 vejce=1 lžíce cukru=1 lžíce mouky)
jde upravit - menší plech menší množství
Mandarinkový krém: (hrk hrk):
- 2 malé plechovky mandarinek (jedna 175 gr.)
- 2 šlehačky - nejméně 30% jeden kelímek je po 200 g to je 200 ml (tučnost je důležitá pro ztuhnutí krému, když je bez ztužovače)
- 2 vanilkové pudinky od Oetkera značky Creme Olé (puding bez vaření)

Postup přípravy receptu

  1. Korpus upečeme.

  2. Krém: Vše vlijeme do uzavíratelné nádoby, uzavřeme a ručně s nádobou důrazně párkrát zatřepeme – zahrkáme(od toho je název).

  3. Naplníme, ozdobíme ovocem a máme hotovo !!!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!