Quinoa-pohankový koláč s rozinkami a goji recept

Top Recepty, Dietní recepty

Suroviny na recept

50 g pohanky lámanky
50 g Quinoa
550 ml sušeného rýžového nápoje Zajíc
25 g Quinoa vloček
25 g rýžových vloček
5 čajových lžiček javorového sirupu
1 vajíčko
hrst rozinek
hrst sušené goji (kustovnice čínská)

Postup přípravy receptu

  1. Pohanku lámanku a quinou rozmícháme v 300 ml rýžového nápoje Zajíc a dáme vařit na kaši. Necháme vychladnout.

  2. Rozinky a Goji si na několik minut namočíme do teplé vody (každé zvlášť).

  3. Do kaše přimícháme rýžové a quinoa vločky, 1 vajíčko, javorový sirup, rozinky a nabobtnalou goji. Přidáme 25o ml rýžového nápoje Zajíc a vše pořádně promícháme.

  4. Nalijeme na plech vystlaný pečícím papírem a dáme do trouby vyhřáté na 230 stupňů. Pečeme 35-40 minut.

  5. Uvedené množství bylo na plech cca 20 x 20 cm.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!