Ražniči z Actifry recept

Top Recepty, Vepřové maso

Suroviny na recept

35 dkg vepřového plecka nebo hodně libového bůčku
25 dkg drůbežích jater
10 dkg anglické slaniny
1 větší cibule
3 stroužky česneku
sůl
pepř
2 lžíce (odměrky) slunečnicového oleje
1 kávová lžička Solamylu
0,5 litru vody

Postup přípravy receptu

  1. Do pánve Actifry dáme olej, na tenká kolečka nakrájenou cibuli a na kousky pokrájený česnek. Asi 2 minuty nechám Actifry pracovat a přidám na kousky pokrájené vepřové maso.

  2. Asi po 20 minutách přidám na kousky nakrájená drůbeží játra a anglickou slaninu. Nechám pánev asi 15 minut pracovat.

  3. Podleji asi 0,4 litrem vody, nechám 5 minut prohřát. V 1 dcl vody rozpustím 1 kávovou lžičku Solamylu, přidám k masu, nechám 2 minuty prohřát a vypnu pánev. Jako přílohu podávám rýži, rosti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!