Špekáčky - kečupáci recept

Top Recepty, Ostatní

Suroviny na recept

6 špekáčků
2 dl kečupu
2 PL hořčice
3 velké cibule
6 stroužků česneku
3 kyselé okurky
3 PL sójové omáčky
1 PL worčestru
olej
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Buřty oloupeme a rozkájíme na půlky a ty pak na čtvrtky.

  2. Do kastrůlku vhodíme na rozpálený olej nahrubo nakrájenou cibuli a orestujeme do růžova.

  3. Pak přidáme špekáčky a opékáme stále na prudkém ohni.

  4. Když je maso částečně opečené, zalijeme kečupem, hořčicí, přidáme utřený česnek a další koření.

  5. Zamícháme vše dohromady, aby se vytvořila omáčka a před dovařením přidáme na plátky nakrájené kyselé okurky. Podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!