Vepřová polévka recept
Top Recepty, Pro začátečníkySuroviny na recept
- 750 g vepřová žebra
- 2 mrkve
- 1 petržel
- malá čtvrtka celeru
- 1 cibule
- kousek pórku
- předvařené kroupy (dávám vařit 3 hrstky)
- sůl
- mletý pepř
- nové koření
- libeček
- česnek
Postup Vepřová polévka
Postup přípravy receptu
-
Žebra omyjeme, dáme do hrnce s vodou, přidáme nakrájenou mrkev, celer, petržel, pórek, česnek a celou cibuli, osolíme, opepříme, dáme 2 kuličky nového koření a vaříme asi 1 hodinu.
Žebra vyjmeme, necháme vychladit a obereme. Do vývaru dáme nakrájený libeček, předvařené kroupy, obrané maso, krátce povaříme.