Vepřové karbanátky po italsku recept

Top Recepty, Mleté maso

Suroviny na recept

1 balení amerických brambor
50 g strouhanky
500 g vepřového mletého masa
2 lžíce petrželky
1 stroužek česneku
50 g strouhaného parmazánu
pepř, sůl
2 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu

  1. Troubu předehřejte na 180-200°C, na plech vyložený pečícím papírem nasypte americké brambory a podle návodu na obalu je upečte. Mezitím udělejte karbanátky: strouhanku, mleté maso, 2 lžíce studené vody, petrželku, česnek a parmazán smíchejte v míse, dobře ochuťte solí a pepřem a pak z hmoty vytvořte karbanátky.

  2. Olej zahřejte v pánvi a pak na něm 7 minut z každé strany opečte karbanátky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!