Vepřové plátky dušené se zeleninou recept
Top Recepty, Vepřové masoSuroviny na recept
- 4 vepřové plátky
- 2 mrkve
- 1 pastiňák
- hlávkové zelí
- cca 2 hrsti mražených hříbků
- sůl
- pepř
- 1 smetana na vaření
- 3 polévkové lžíce hladké mouky na zatření
Postup Vepřové plátky dušené se zeleninou
Postup přípravy receptu
-
Vepřové plátky osolíme a opepříme a vložíme do hrnce, obložíme je na kostičky nakrájenou mrkví a pastiňákem, na nudličky nakrájeným hlávkovým zelím a rozmrazenými hříbky, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
Až je maso měkké, tak zatřeme smetanou rozmíchanou s hladkou moukou, necháme provařit a podle chuti dochutíme.