Zapečený kapr s bramborama a rajčaty recept

Top Recepty, Ryby

Suroviny na recept

porcovaný kapr
brambory
cibule
rajčata
sůl
červená paprika
pepř
koření Tandoori masala
česnek
olej na vymazání plechu

Postup přípravy receptu

  1. Kapra naporcujeme, posolíme a posypeme kořením tandoori masala.

  2. Na vymazaný plech olejem naskládáme nakrájené brambory, které osolíme, opepříme a posypeme červenou paprikou.

  3. Brambory poklademe nakrájenou cibulí a krájeným česnekem.

  4. Na cibuli položíme připravené porce kapra.

  5. Nakonec vše poklademe nakrájenými rajčaty, která posolíme.

  6. Na plech dáme alobal a dáme péct do rozpálené trouby na 30 minut. Kapr pustí šťávu. Po 30 minutách alobal odděláme a dalších 20-30 minut pečeme, aby vznikla křupavá kůrčička.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!