Guláš z býčích žláz recept

Top Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny na recept

Býčí žlázy
sádlo
cibule
mletá červená paprika pálivá
mletá červená paprika sladká
sůl
mletý pepř
masox
hladká mouka
majoránku
česnek

Postup přípravy receptu

  1. Žlázy opláchneme, osušíme a nakrájíme na pěkné kostky.

  2. Na sádle osmahneme krájenou cibuli, vsypeme papriky, promícháme a přihodíme kostky masa.

  3. Chvíli je osmahneme (pouští hned dost šťávy), osolíme, opepříme, zakryjeme a krátce podusíme. (Pokud chcete více šťávy, mírně podlijte vodou.)

  4. Zahustíme trochou mouky, rozmíchané v menším množství vody, provaříme a dosolíme a okořeníme (zmiňovaná majoránka a česnek). Podávala jsem s kuskusem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!