Krůtí maso v bramboráku recept

Top Recepty, Drůbeží maso

Suroviny na recept

Krůtí maso (maso na řízky buď vykostěné, nebo plátky z prsou)
3 velké brambory
mletá paprika
sůl
pepř
olej

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, osolíme a sůl hodně vetřeme do masa, taktéž i pepř a papriku. Pak si oloupeme a nastrouháme brambory, z nich hodně vymačkáme tekutinu, aby se dělalo trochu jako těstíčko, osolíme je, přidáme papriku a promícháme.

  2. Dáme si rozehřát olej, na maso natřeme a přitiskneme zatím z jedné strany strouhané brambory a touto stranou dáme péct a mezi tím si navrstvíme druhou stranu a po propečené době otočíme a zase propečeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!