Krůtí maso v bramboráku recept
Top Recepty, Drůbeží masoSuroviny na recept
- Krůtí maso (maso na řízky buď vykostěné, nebo plátky z prsou)
- 3 velké brambory
- mletá paprika
- sůl
- pepř
- olej
Postup Krůtí maso v bramboráku
Postup přípravy receptu
-
Maso naklepeme, osolíme a sůl hodně vetřeme do masa, taktéž i pepř a papriku. Pak si oloupeme a nastrouháme brambory, z nich hodně vymačkáme tekutinu, aby se dělalo trochu jako těstíčko, osolíme je, přidáme papriku a promícháme.
Dáme si rozehřát olej, na maso natřeme a přitiskneme zatím z jedné strany strouhané brambory a touto stranou dáme péct a mezi tím si navrstvíme druhou stranu a po propečené době otočíme a zase propečeme.