Kuřecí vývar s knedličky a nočky - trochu jinak recept
Top Recepty, PolévkySuroviny na recept
- 1 kureci skelet
- 1 zmrazena zelenina pod svickovou
- aneb 1 x zmrazeny porek
- cibule
- sul
- pepr
- 1 x jatrova pastika
- 2 vejce
- cesnek
- petrzelka
- 2 lzice strouhanky
- 2 lzice hrube mouky
- 2 lzice strouhaneho syra
- 1 rajče
- 1/2 zelene papriky
Postup Kuřecí vývar s knedličky a nočky - trochu jinak
Postup přípravy receptu
-
Nejdrive si dame varit kureci skelet ze zeleninou.
Mezitim si vytvorime male knedlicky z jatrove pastiky, do ktere pridame trochu pepre, cesneku, strouhanku, 1 vejce a petrzelku a udelame si knedlicky, ktera po vyndani skeletu dame varit na 5 az 6 minut do vyvaru se zeleninou. Ja jen jeste pridavam jedno vejce, ktere zamicham s hrubou moukou a delam jeste ke knedlickum male nocky, nebot knedlicky jsou rychle snedene.
Nakonec dam varit nakrajene rajcatko a pul nakrajene zelene papriky, (muze se pridat i chiili papricka) nebot to ma pak vybornou chut a vsypu zelenou petrzelku a do talire s polevkou dam jeste maly kopecek strouhaneho syra.