Kuřecí vývar s knedličky a nočky - trochu jinak recept

Top Recepty, Polévky

Suroviny na recept

1 kureci skelet
1 zmrazena zelenina pod svickovou
aneb 1 x zmrazeny porek
cibule
sul
pepr
1 x jatrova pastika
2 vejce
cesnek
petrzelka
2 lzice strouhanky
2 lzice hrube mouky
2 lzice strouhaneho syra
1 rajče
1/2 zelene papriky

Postup přípravy receptu

  1. Nejdrive si dame varit kureci skelet ze zeleninou.

  2. Mezitim si vytvorime male knedlicky z jatrove pastiky, do ktere pridame trochu pepre, cesneku, strouhanku, 1 vejce a petrzelku a udelame si knedlicky, ktera po vyndani skeletu dame varit na 5 az 6 minut do vyvaru se zeleninou. Ja jen jeste pridavam jedno vejce, ktere zamicham s hrubou moukou a delam jeste ke knedlickum male nocky, nebot knedlicky jsou rychle snedene.

  3. Nakonec dam varit nakrajene rajcatko a pul nakrajene zelene papriky, (muze se pridat i chiili papricka) nebot to ma pak vybornou chut a vsypu zelenou petrzelku a do talire s polevkou dam jeste maly kopecek strouhaneho syra.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!