Obracený řízek s tarhoňou recept

Top Recepty, Drůbeží maso

Suroviny na recept

řízky (kuřecí nebo vepřové)
kečup
hořčice
bazalka
tarhoňa
strouhanka
vejce na obalování
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Řízky osolíme, naklepeme, obalíme ve strouhance, vejci a osmahneme na oleji dozlatova.

  2. Z kečupu a hořčice si uvaříme omáčku, přidáme bazalku, případně ochutíme podle vlastní chuti.

  3. Do zapékací mísy nalijeme půlku omáčky, přidáme řízky a prolijeme druhou půlkou omáčky. dáme zapéct cca 45min.

  4. Tarhoňu nejdříve dozlatova osmahneme na oleji, pak zalijeme vodou jak při vaření těstovin a uvaříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!