Pánev pikant recept
Top Recepty, Mleté masoSuroviny na recept
- 800 g brambor
- 400 g mletého masa (vepř.+ hovězí)
- 2 sladkokyselé okurky
- 1 dcl smetany nebo mléka
- 1 lžíce hořčice
- 100 g anglické slaniny
- 2 cibule
- olej
- pepř
- sůl
Postup Pánev pikant
Postup přípravy receptu
-
Nejdříve si uvaříme brambory a pokrájíme je na větší kousky.
Slaninu rozdělíme na kostičky nebo proužky a vypražíme na troše oleje. Pak přidáme pokrájenou cibuli a necháme smažit do růžova.
Přidáme mleté maso a vidličkou ho oddělujeme na co nejmenší kousky.
Když je osmažené, přidáme kousky brambor a nadrobno pokrájené okurky, osolíme, opepříme, můžeme i dochutít kořením na mletá masa.
Pak ve smetaně rozmícháme hořčici, zalejeme maso a krátce podusíme. Na talíři můžeme posypat pažitkou nebo bylinkami.