Pangas s květákem recept
Top Recepty, RybySuroviny na recept
- 4 filety z pangasiuse
- 1 květák
- 2 vejce
- zelené fazolové lusky
- 30dkg slaniny v celku nebo na kostičky
- olivový olej
- koření na ryby
- 1 cibule
- sůl
- pepř
- smetana
Postup Pangas s květákem
Postup přípravy receptu
-
Pangasiuse, dáme na plech (klidně zmrzlého), nakořeníme kořením na ryby trochu opepříme, pocákáme trošku olivovým olejem a přidáme zelené fazolové lusky s na kostičky nakrájenou slaninou a dáme péct do trouby na 180°C asi na 45 min.
Pak přidáme teplotu na 200 a necháme udělat kůrku.
Květák spaříme, rozdělíme na malé kousky, nakrájíme cibuli na jemno a omahneme na másle, pak přidáme květák, osolíme, opepříme, chvíli smažíme.
Pak zahustíme vajíčkem rozšlehaným se smetanou. A servírujeme.