Pikantní filé recept

Top Recepty, Ryby

Suroviny na recept

rybí filé (pangas, treska)
česnek
sojová omáčka
1 citron
koření na ryby
kopr (sušený, mražený nebo čerstvý)
sůl, barevný pepř
kousek másla, olej

Postup přípravy receptu

  1. Rozmrzlé ryby osušíme a pokapeme šťávou z půlky citronu, osolíme, opepříme, potřeme rozmačkaným česnekem, nebo posypeme sušeným česnekem, posypeme kořením na ryby a koprem, necháme chvilku marinovat.

  2. Na pánev si dáme olej a kousek másla, zprudka rychle ryby osmahneme a pak teplotu ztlumíme.

  3. K rybám přidáme druhou půlku citronu pokrájenou na kolečka. Můžeme přidat i cherry rajčátka a smažíme pozvolna s rybou. Ke konci ryby pokapeme sojovou omáčkou. Podáváme s bramborem nebo kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!