Směs na topinky II. recept
Top Recepty, ZavařeninySuroviny na recept
- 1 kg čerstvých paprik (dala jsem červenou, žlutou a bílou)
- 1 kg rajčat
- 3 větší cibule
- 1 palice česneku
- 2 feferonky
- 200 ml oleje
- 1 vepřová konzerva
- 1 hovězí konzerva
- 1 PL soli
Postup Směs na topinky II.
Postup přípravy receptu
-
Papriky, rajčata, cibuli, česnek a feferonky pomeleme na strojku (já jsem promixovala v robotu), přendáme do hrnce a vaříme na mírném ohni zhruba 45 minut. Občas promícháváme.
Poté přidáme olej, sůl a namletou vepřovou a hovězí konzervu. Já ještě přidala chilli koření a ďábelské koření.
Necháme ještě chvíli projít varem.
Horké plníme do vymytých a suchých sklenic. Sterilizujeme 30 minut při 85°C.