Štěpánská omáčka /moje/ recept

Top Recepty, Omáčky

Suroviny na recept

hovězí roštěná
cibule
hladká mouka
hořčice
sádlo
sůl
pepř
Maggi
vařené vejce

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, kraje nařežeme, osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí obalíme v hladké mouce.

  2. Na sádle si osmažíme cibuli dorůžova a maso opražíme, až se zatáhne. Mícháme, aby se moc nepřipeklo. Podlijeme vodou, ale maso musí kousek koukat.

  3. Zastříkneme trochu maggi a dusíme, než maso změkne. Průběžně promícháme a podlijeme vodou. Dochutíme. Na talíř si dáme vařené vejce.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!