Tmavý řízek s bramborovým salátem recept

Top Recepty, Vepřové maso

Suroviny na recept

krkovička na plátky
tmavá strouhanka (já si namlel svoji z přebytků tmavého pečiva)
vejce
sůl
pepř
hladká mouka
sádlo a olej na smažení
Salát:
8 větších brambor
2 mrkve
1/2 hrnku kukuřice
1/2 hrnku hrášku
4 větší sterilizované okurky
2 vejce
2 lžíce hořčice
sůl
pepř
tatarka (dle chuti)
popřípadě bílý jogurt

Postup přípravy receptu

  1. Krkovičku osolíme a opepříme po obou stranách a obalíme v trojobale.

  2. Dáme smažit do trouby na 180 stupňů.

  3. Ze surovin uděláme salát. Přidáme tatarku. Kdo má rád zdravější verzi, nahradí tatarku bílým jogurtem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!