Topinka „COŠPAJZDAL“ recept

Top Recepty, Ostatní

Suroviny na recept

3-4 párky (klidně namixovaných)
10 dkg salámu Paprikáš
2 červené cibule
7 stroužků česneku
kečup
Solamyl
hrášek (kukuřice, žampiony)
slunečnicový olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Párky nakrájíme na tenká kolečka, cibuli nakrájíme na hrubší proužky, salám na nudličky a dáme do pánve, kde zprudka na oleji opečeme.

  2. Česnek nasekáme a přidáme ke směsi cibule a uzeniny. Lehce prohřejeme a přidáme sterilovaný hrášek, cca 6 lžic kečupu a ve vodě rozmícháme cca 1 lžíci Solamylu a vlijeme do pánve ke směsi a mícháme, dokud obsah pánve nezhoustne do hustoty džemu. Je to nutné proto, aby směs dobře pojila a také držela na topinkách, které si usmažíme na druhé pánvi. Kdo nemusí hrášek, může jej nahradit kukuřicí a kdo ani tu ne, tak výborné jsou i sekané žampiony.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!