Topinka „COŠPAJZDAL“ recept
Top Recepty, OstatníSuroviny na recept
- 3-4 párky (klidně namixovaných)
- 10 dkg salámu Paprikáš
- 2 červené cibule
- 7 stroužků česneku
- kečup
- Solamyl
- hrášek (kukuřice, žampiony)
- slunečnicový olej
- sůl
Postup Topinka „COŠPAJZDAL“
Postup přípravy receptu
-
Párky nakrájíme na tenká kolečka, cibuli nakrájíme na hrubší proužky, salám na nudličky a dáme do pánve, kde zprudka na oleji opečeme.
Česnek nasekáme a přidáme ke směsi cibule a uzeniny. Lehce prohřejeme a přidáme sterilovaný hrášek, cca 6 lžic kečupu a ve vodě rozmícháme cca 1 lžíci Solamylu a vlijeme do pánve ke směsi a mícháme, dokud obsah pánve nezhoustne do hustoty džemu. Je to nutné proto, aby směs dobře pojila a také držela na topinkách, které si usmažíme na druhé pánvi. Kdo nemusí hrášek, může jej nahradit kukuřicí a kdo ani tu ne, tak výborné jsou i sekané žampiony.