Tortellini in brodo recept

Top Recepty, Těstoviny

Suroviny na recept

Kvalitní domácí vývar: (žádné hotovky ve vaničkách)
maso dle libosti i s kostí
kořenová zelenina (např. cibule, mrkev, celý pepř, celer i s listy aj.)
cca 150–200 g čerstvých Tortellin (buď domácí nebo koupené chlazené)
Parmezán
sůl
panenský olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Udělejte vývar (kápněte do něj trošku olivového oleje).

  2. Z hotového vývaru vyndejte všechnu zeleninu a maso.

  3. Vývar nechte vařit a dejte do něho těstoviny.

  4. Tortellini jsou hotový rychle, cca 3 minuty většinou.

  5. Podávejte posypané parmazánem a s bílým italských chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!