Vepřová líčka na tymiánu a celeru recept
Top Recepty, Vepřové masoSuroviny na recept
- vepřová líčka
- 1/2 řapíkatého celeru
- 2 cibule
- 3 stroužky česneku
- čerstvý tymián
- olej
- pepř
- sůl
Postup Vepřová líčka na tymiánu a celeru
Postup přípravy receptu
-
Líčka potřeme utřeným česnekem, osolíme, opepříme, posypeme z obou stran tymiánem, zakápneme olejem a necháme v lednici odležet, nejlépe do druhého dne.
Celer si nakrájíme na kostičky, cibule očistíme, nakrájíme na jemno, orestujeme na oleji, přidáme líčka, opečeme, přisypeme celer, trochu podlejeme a dusíme pod poklicí cca 45-60minut. Po celou dobu líčka obracíme a podle potřeby podléváme.