Vepřový buřtguláš recept

Top Recepty, Vepřové maso

Suroviny na recept

300 g vepřového plecka
300 g uzeniny (točený salám...)
1 cibule
500 g brambor
1 PL papriky
2 bílé papriky
chilli kolik kdo snese
1 gulášová kostka
1 masox
sůl
pepř
voda
hladká mouka dle potřeby na zahuštění

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso pokrájíme na kostičky. Do tlakového hrnce na kostičky cibuli, osmahneme, přidáme maso, koření, kostky a dáme na deset minut vařit. Přidáme brambory na malé kostičky, uzeninu a vaříme ještě deset minut než budou brambory poloměkké.

  2. Přidáme papriku pokrájenou na malé proužky, česnek, chilli dochutíme dle potřeby solí, podlijeme vodou tak, aby bylo dost a zahustíme moukou s vodou. Provaříme ještě deset minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!