Bůčkové kostky recept

Top Recepty, Vepřové maso

Suroviny na recept

400 g bůčku
drcený kmín
sůl
pepř
Vepřový bůček nakrájíme na kostky asi 3×3 cm, osolíme, opepříme a vetřeme drcený kmín, necháme odležet.
těstíčko:
250 ml světlého piva
100 g hladké mouky
50 g olomouckých tvarůžků
sůl
pepř
olej (na smažení)

Postup přípravy receptu

  1. Z piva, hladké mouky, jemně strouhaných olomouckých tvarůžků vymícháme hladké těstíčko, osolíme jej a opepříme.

  2. Kostky napícháme na párátka a obalíme v těstíčku.

  3. Smažíme ve vysokém oleji pozvolna dozlatova.

  4. Po usmažení necháme na papírovém ubrousku okapat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!