Ostrý mexický guláš recept

Top Recepty, Hovězí maso

Suroviny na recept

300 g předního hovězího masa
300 g vepřového masa
100 g šunky
sádlo
kmín
2-3 feferonky
3 stroužky česneku
3 cibule
300 g rajčat
2 zelené papriky
1 šálek bílých fazolí
1 šálek červených fazolí
lžíce gulášového koření
2 lžičky dobromysli

Postup přípravy receptu

  1. Maso, nakrájené na malé kousky, opečeme na sádle, osolíme, okořeníme kmínem, přidáme papričky, česnek na plátky, podlijeme a dusíme.

  2. K poloměkkému masu přidáme namočené fazole, gulášové koření, dobromysl a dusíme do měkka.

  3. Zvlášť na kousku sádla osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli a zelené papriky, přidáme pokrájená rajčata a vše dusíme.

  4. Nakonec přidáme na kostičky nakrájenou šunku a ještě podusíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!