Jahodové řezy od Dr.Oetkera recept

Top Recepty, Moučníky

Suroviny na recept

3 balíčky jahodového pudinku
120 g mletého cukru
5 vajec
1/2 prášku do pečiva
1 krém dr.Oetker
1 balení tmavé čokoládové polevy
1 piškoty
rum
jahody v konzervě
2-3 lžíce cukru do krému
2 dcl mléka do krému
džem na potření

Postup přípravy receptu

  1. Z mléka, cukru a krému Dr.Oetker si vyšleháme tuhý krém, který dáme do lednice na dobu, než upečeme piškot.

  2. Vajíčka s jahodovými pudinky, cukrem a práškem do pečiva vyšleháme do pěny ve šlehači a nalijeme na pekáček vystlaný pečícím papírem. Pečeme zvolna, asi 20 minut, ale dáváme pozor.

  3. Po úplném vychladnutí potřeme džemem, naskládáme na něj piškoty a jahody a pokapeme šťávou z kompotu smíchanou s rumem. Potřeme krémem, polijeme čokoládou a dáme vychladit do lednice.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!